top of page
Burgare.jpg

Dagens lunch v. 14

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.
Till alla rätter ingår salladsbuffé, smör & bröd, bordsvatten, kaffe/te samt kaka från vårt bageri. Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.

PRIS: 145kr / 125kr Takeaway

Måndag

Havets wallenbergare

Hummerbrynt smör, dillstekt pak choi, stompad potatis och rårörda lingon

Fish

Chiligryta på högrev

Rostad sötpotatis, limegräddfil, friterat majsbröd, mangosalsa och koriander

Veckans Veg

Potatiskroketter med svampragu, pressgurka, brynt smör och rårörda lingon

Vegetarian

Veckans Pizza

Salamipizza med brieost, rostad paprika, valnötter, parmesan, chiliaioli och ruccola

Tisdag

Havets wallenbergare

Hummerbrynt smör, dillstekt pak choi, stompad potatis och rårörda lingon

Fish

Kycklingfilé Caesar

Rostad potatis, sotad romansallad, parmesan, bacon, caesardressing, krutonger och
bakade tomater

Veckans Veg

Potatiskroketter med svampragu, pressgurka, brynt smör och rårörda lingon

Vegetarian

Veckans Pizza

Salamipizza med brieost, rostad paprika, valnötter, parmesan, chiliaioli och ruccola

Onsdag

Havets wallenbergare

Hummerbrynt smör, dillstekt pak choi, stompad potatis och rårörda lingon

Fish

Soja och chilimarinerad fläskfilé

Friterad broccoli, cognacsås och stråpotatis med purjolök

Veckans Veg

Potatiskroketter med svampragu, pressgurka, brynt smör och rårörda lingon

Vegetarian

Veckans Pizza

Salamipizza med brieost, rostad paprika, valnötter, parmesan, chiliaioli och ruccola

Torsdag

Panerad sejfilé

Remoulade, citron, fräs på ärtor, lök och spetskål, dillkokt potatis och citronolja

Fish

Kalvfärsbiffar

Brynt sojasmör, sockerärtor, äpple, morot, potatispuré och rårörda lingon

Veckans Veg

Potatiskroketter med svampragu, pressgurka, brynt smör och rårörda lingon

Vegetarian

Veckans Pizza

Salamipizza med brieost, rostad paprika, valnötter, parmesan, chiliaioli och ruccola

Fredag

Panerad sejfilé

Remoulade, citron, fräs på ärtor, lök och spetskål, dillkokt potatis och citronolja

Fish

Grillad entrecote

Bearnaise, rödvinssky, grillade tomater, majsribbs och friterad potatis med parmesan
och gräslök

Veckans Veg

Potatiskroketter med svampragu, pressgurka, brynt smör och rårörda lingon

Vegetarian

Veckans Pizza

Salamipizza med brieost, rostad paprika, valnötter, parmesan, chiliaioli och ruccola

bottom of page